Velkommen til Classen's Cykler - KILDEMOES, BATAVUS, CENTURION, MBK, BIANCHI, bl.a.
Reparationer udføres indenfor 24 timer.
Butikken
TILBUD
Cykler
El-Cykler
Tilbehør
Information
Værksted

Vi laver altid dag til dag reparationer.

Classen's Cykler har i gennemsnit 20-30 cykler igennem værkstedet om dagen. Vi kan i princippet lave alle typer cykelreparationer. Vi cykler alle selv til arbejdet og kender derfor afhængigheden af sin cykel. Af samme grund er det naturligvis vores mål at få cyklerne ud at køre igen så hurtigt som muligt. Vi tager endvidere gerne imod bestilling af tid til en reperation.

På værkstedet forsøger vi naturligvis at reparere alle cykler så godt som overhovedet muligt til en rimelig pris. Vi støder dog ofte på problemer så som sammenrustne dele, et hjul der ikke kan rettes, en slange der ikke kan lappes eller lignende. Her må vi ud fra en professionel vurdering om cyklens funktions- og sikkerhedmæssige stand udskifte de nødvendige dele. Dette gør vi dog ikke ved større indgreb uden først at have forsøgt at kontakte kunden med et gratis reparationstilbud, sammen med vores råd om hvad der bør og kan gøres. Vi har altid de mest almindelige reservedele på lager, og hvis ikke, skaffer vi dem hurtigt.

Vores værksted er endvidere i stand til at lave speciale opgaver, så som at lappe kørestole, og lappe barnevogne, pumpe ungernes fodbold osv.
 

DIN CYKELFAGMAND
Eftersyn
Værksted
Finansiering
Rent a bike